strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Solnedgång på en vacker strand nära regnskog.

Upptäck världen

Around the World

Three images of people traveling at exotic places.

Upplevelser långt utanför Nordens gränser

Tillsammans med våra partner finns det inga gränser för var du kan åka. Upptäck världen och ta del av exklusiva förmåner – samtidigt.

Lås upp en värld av upplevelser

Är du redo för ett livsförändrande äventyr? Med ett medlemskap i Strawberry kan du låsa upp en värld av nya upplevelser och platser som du alltid drömt om att besöka. Våra noga utvalda partner hjälper dig att ta dig till flera olika platser runt om på jorden - allt från vildmarken i Norden till Karibiens exotiska hav. Vad passar dig bäst? Nu har du chansen att släppa loss din inre äventyrare och låta världen ta DIG med storm.

Spännande partner skapar oförglömliga minnen

Är du en reseentusiast som ständigt letar efter nya sätt att vidga dina vyer på? Eller är du bara helt enkelt nyfiken på vad världen har att erbjuda? När du är medlem hos oss är världen redo att ta emot dig med öppna armar. Med våra partner kan du tjäna bonuspoäng och låsa upp fler förmåner oavsett var i världen du befinner dig. Du kan givetvis även lösa in dina poäng på en helgresa i ditt eget land för att ladda batterierna.

Ta fram din inre äventyrare och res iväg

Med tillgång till exklusiva förmåner, poäng och rabatter har du chansen att få ut det bästa möjliga av resan och skapa oförglömliga minnen - oavsett om du vandrar genom en frodig regnskog, utforskar traditionella marknader eller njuter av lokala maträtter. Varför vänta? Gå med i Strawberry (om du inte redan är medlem) och bli den vågade äventyraren du alltid velat vara.

Partner

Skapa härliga minnen

  • Hurtigruten
  • Ving
  • Royal Caribbean
  • Hertz
Se alla partner
An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmar upplever mer

Bara bra anledningar att bli medlem

Rabatt på hotellrum. Förtur på erbjudanden. Bonuspoäng som du kan boka hotellrum för. Gratis kaffe när du vill. Gör som 2,6 miljoner andra, bli medlem! Det är såklart helt kostnadsfritt.