MedlemskapMina bokningarKundservice

MORE TO EXPLORE

Vad är Strawberry?

Strawberry är portalen till en hel värld av hotell, möten, restauranger och spa. Samtidigt kan medlemmar njuta av ytterligare förmåner. Genom vår webbsida och app får du tillgång till möjligheter över hela Norden genom vårt löfte om att fylla livet med roliga, meningsfulla och spännande upplevelser.

A lot of images of different people.

Det var en gång...

…en entreprenör som för ungefär 25 år sedan köpte sitt första hotell. Idag är vi 18 000 anställda och har fler än 225 hotell på över 100 destinationer i hela Norden. Portföljen innehåller både välkända och omtyckta kedjehotell, samt unika fristående hotell. Gäster och medlemmar kan välja och vraka mellan allt från moderna och centrala budgethotell till välkända lyxhotell med exklusiv atmosfär.

Kille ligger på en gräsmatta och ler.

Vilka vi är

Vi brinner för upplevelser. Från ett personligt meddelande i rummet när du checkar in på ditt favorithotell, till resor att minnas för livet. Tillsammans har vi byggt ett av de bästa och mest variationsrika hotellföretagen i Norden, med en tydlig vision om att arbeta för ett mer inkluderande samhälle. Strawberry markerar början på något nytt. Något långt bortom den vanliga hotellupplevelsen.

"Strawberry markerar början på något nytt. Något bortom den vanliga hotellupplevelsen."

– Petter A. Stordalen

Asiatiska maträtter på restaurang Boon Nam i Helsingfors.

Mer att njuta av

Med fler än 225 hotell, barer, caféer, restauranger, arenor och spa erbjuds du tusentals unika upplevelser, varje dag. Skiftet till Strawberry markerar att vi kommer att göra mer av det vi är bäst på – att skapa spännande och minnesvärda upplevelser på ett innovativt och hållbart sätt.

Girl smiling at the camera wearing a yellow hat.

Nya upplevelser

Vi har en tydlig ambition. Att skapa ett ekosystem av många olika upplevelser för alla, över hela Norden. Dessa ska vi kombinera med fler partnererbjudanden och förmåner för våra medlemmar. För det är vad Strawberry ska vara, en värld av upplevelser!

Vision och värderingar

Energi, mod och begeistring

Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden – energi, mod och begeistring. Vi strävar efter att vara ett annorlunda företag, en rebell inom branschen, med ett varmt bankande hjärta. Och målsättningen sträcker sig längre än viljan om att förändra hotellindustrin. Vi vill göra världen till en bättre plats att leva, arbeta och resa i.

Två tjejer hoppar ner i en sjö från en brygga i Sverige.

WeCare

Låt oss förändra världen till det bättre

Strawberry har en ambition om att göra världen till en bättre plats. Med filosofin att aldrig nöja sig, är vårt uppdrag tydligt: att utforska nya och mer hållbara lösningar och att ha Room for All. Det finns två saker vi värdesätter mer än något annat, människor och vår planet.

Två kockar filear en fisk i ett restaurangkök.

Jobb

Bli en del av Strawberry

Vi är en samling av unika individer som drivs av energi, mod och begeistring. Tillsammans skapar vi fantastiska upplevelser varje dag.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmar upplever mer

Bara bra anledningar att bli medlem

Rabatt på hotellrum. Förtur på erbjudanden och nyheter. Bonuspoäng som du kan boka hotellrum för. Gratis kaffe – när du vill. Gör som 2.4 miljoner andra, bli medlem.