Medlemskap
Modern design på cocktailbaren Courtyard i centrala Köpenhamn.

Courtyard – en spännande cocktailbar i Köpenhamn

Välkommen till en trevlig och händelserik innergård mitt i pulsen av Köpenhamn. På Courtyard kan du njuta av spännande cocktails, snacks och mindre rätter i en unik miljö.

Köpenhamns roligaste innergård

Låt innergården bli ditt kontor för dagen, ta en afterwork med kollegor eller möt upp en vän. Courtyard passar för alla tillfällen, stora som små. Det är en händelserik plats där du kan ta del av pop up-aktiviteter, modern design, events, utställningar och mycket mer. Baren har ett brett sortiment av viner, cocktails och alkoholfria alternativ. Till dig som blir hungrig finns allt från snacks till färska sallader och danska klassiker.

Cocktails med en hint av “hygge”

På Courtyard möts du av spännande cocktails inspirerade av det danska uttrycket “hygge”. Varje bartender har skapat fantastiska cocktails med oväntade smakkombinationer som representerar deras personliga definition av uttrycket. Njut av den härliga atmosfären på innergården och låt dig inspireras av kreativa cocktails som alla har en unik berättelse. Välkommen till cocktailbaren Courtyard!

Modern inredning på cocktailbaren Courtyard i centrala Köpenhamn.Modern interiör på cocktailbaren Courtyard i centrala Köpenhamn.

Courtyard

Köpenhamn

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  • Måndag - Torsdag

    07:30 - 00:00

  • Fredag - Lördag

    07:30 - 02:00

  • Söndag

    07:30 - 00:00