Medlemskap
Cocktails på bar T37 i centrala Köpenhamn.

T37 – en unik vin- och cocktailbar mitt i Köpenhamn

Välkommen till en av Köpenhamns mest spännande cocktailbarer. Koppla ner efter en lång dag eller börja kvällens festligheter i en levande miljö. Välkommen till T37!

Cocktails i en historisk miljö

T37 är en modern bar som passar perfekt för en afterwork med vänner. Faktum är att namnet T37 i decennier använts som en kod för att meddela anställda om just sammankomster efter jobbet i det specifika rum som tidigare tillhörde stadens gamla huvudpostkontor – det sitter alltså i väggarna! Idag är T37 en modern och exklusiv bar, men platsens historia speglas i både drinkar och miljö. Den djärva färgpaletten reflekterar de arvsliga elementen och skapar samtidigt en gemytlig och distinkt estetik.

Köpenhamns mest inspirerande bar

Du hittar T37 i hotellet Villa Copenhagen, med perfekt läge i centrala Köpenhamn och bara en kort promenad från centralstationen. Redan vid första anblick möts du av en fantastisk arkitektur, som bjuder in till en miljö med inspirerande design och konst. Har du ett extra öga för inredning? Slå dig ner och insup en fantastisk miljö där historiska detaljer möter moderna element i en perfekt fusion. Välkommen till T37 – den perfekta baren för en afterwork med vännerna mitt i Köpenhamn city!

Meny på bar T37 i centrala Köpenhamn.Modern interiör på bar T37 i centrala Köpenhamn.

T37

Köpenhamn

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Onsdag

 • Torsdag - Lördag

  18:00 - 02:00

 • Söndag

  Bar

  • Måndag - Onsdag

  • Torsdag - Lördag

   18:00 - 02:00

  • Söndag