Medlemskap
Människor umgås på en takbar med utsikt över stadssilhuetten under en klar himmel.

Sky Terrace – sommarkvällar ovanför Helsingfors takåsar

Upplev oförglömliga sommarkvällar på Klaus K takterrass – Sky Terrace. Njut av sol och goda drinkar, ha kul tillsammans med vänner och skapa härliga sommarminnen.

En unik takbar mitt i Helsingfors centrum

Klaus K:s takbar, Sky Terrace, är en unik bar i Helsingfors som kombinerar fräscha drinkar och en underbar utsikt över staden. Denna eleganta takbar ligger på hotellets tak och erbjuder sina besökare en fridfull plats att fly från stadens liv och rörelse. Sky Terrace är den perfekta platsen för att njuta av solnedgången, en romantisk kväll med din kärlek eller en avkopplande eftermiddag med vänner. Baren är känd för sin utmärkta service och sina goda drinkar, vilket gör varje besök till en speciell upplevelse. Terrassen är öppen till sent på kvällen på sommaren.

En unik festlokal

På sommarfredagar kommer gästdjs på besök, vilket gör Sky Terrace till det perfekta stället att börja helgen på. Du kan också organisera privata fester på Sky Terrace! Klaus K:s takterrass erbjuder en fantastiska atmosfär och har varit värd för många födelsedagar, intima bröllop och festliga avslutningar.

Människor umgås på en takterrass med drycker, stadens byggnader i bakgrunden, under en solig dag.Fågelperspektiv av stadsgator i skymningen med suddig rörelse från en passerande spårvagn, upplysta byggnader och en utomhusterrass i förgrunden.Stadsbild med framstående katedral, oskarp förgrund med baksida av persons huvud, moln ovanför.En utomhusterrass med moderna sittplatser, glaspaneler och livfulla blå accenter under en klar himmel.

Sky Terrace

Helsingfors