Medlemskap
Tomma vinglas på ett bord silhuetteras mot ett ljust fönster som antyder en middagsmiljö.

The Social Bar & Bistro

Njut av god mat och dryck med skärgårdsutsikt

Med ett centralt läge kan du tillsammans med nära och kära njuta av fantastisk god mat och dryck med utsikt över vattnet vid Arendals bryggkant.

En plats som passar alla

Bor du på Clarion Hotel® Tyholmen, eller är du på besök i Arendal över dagen och letar efter en restaurang som passar alla i sällskapet? The Social Bar & Bistro har något för alla, vare sig det är utsikten du vill åt eller avnjuta en god måltid med passande dryck. Menyn består av både mindre och större rätter och vinlistan tar dig ut på en resa genom Europa.

En levande mötesplats

Med sitt fantastiska läge på bryggan i Arendal kan du både se ut över vattnet och båtarna i den fina skärgården, samtidigt som du befinner dig mitt i centrum. Med sin charm och personlighet, precis som Arendal själv, är restaurangen en levande mötesplats där du tillsammans med vänner och familj kan njuta av en god måltid. Varmt välkommen till The Social Bar & Bistro i Arendal.

The Social Bar & Bistro

Pocherat ägg ovanpå gröna bönor, med hjärtmusslor och rödlök, på vit tallrik, träbord.Elegant dukat matbord med vinglas, blickar ut över en vattenkropp genom ett fönster.En gourmeträtt serverad på en träbräda med örtkrustad biff, färggranna tillbehör och skivat bröd på ett mörkt bord.