Medlemskap
Lounge platser för avkoppling på Thief Spa i Oslo.

Spa i Norge – med inspiration från naturen

I Norge är många spahotell inspirerade av naturen. Här kan du njuta av välgörande behandlingar, pooler, gym och god mat samtidigt som du får en magisk utsikt över fjälltoppar, fjordar eller havet. Vill du istället kombinera din spavistelse med ett pulserande uteliv väljer du ett spa nära staden.

Fokus på hälsa och välbefinnande

Vatten är alltid nära i Norge och detta kommer du också att uppleva på spahotellen. Från spafönstret ser du vågorna på havet, en glittrande sjö, fjorden som ringlar förbi eller det dramatiska snötäckta fjället. I spaet kan du prova varma och kalla bassänger, bubbelpooler och kanske en utomhusjacuzzi eller ett inomhusvattenfall. En spaupplevelse sätter verkligen guldkant på semestern. Boka en lyxig och avkopplande vistelse på en av Norges bästa spahotell och lämna vardagens alla måsten hemma.

Mängder av magiska spahotell i Norge

Många hotell i de större städerna i Norge har fantastiska wellness- och spaanläggningar. Prova gärna Son Spa vid Oslofjorden som är ett av Norges största spahotell eller Farris Bad i Larvik som erbjuder en unik sparitual. Vill du kombinera skidåkning med spa ska du inte missa Norefjell Ski & Spa. Tänk att först få en rolig dag på skidorna och sedan ta ett dopp i en varm utomhuspool med fjället som bakgrund. Är kroppen sliten efter skidåkningen bokar du en massage eller en annan skön behandling.