Medlemskap
Bordsdukning på restaurang Brasserie X i Bergen.

The Social Bar & Bistro

Smakfull mat strax utanför Bergen

I ett lugnt område, men samtidigt nära Lagunen köpcenter och Fana Golfklubb, hittar du moderna The Social Bar & Bistro. Här kan du välja bland goda och okomplicerade maträtter från en säsongsbaserad à la carte-meny. Välkommen!

Bra läge och mat för alla smaklökar

Oavsett om du vill ta med dig en kollega, kompisgänget eller familjen på middag är du varmt välkommen till The Social Bar & Bistro i Bergen. Beläget några minuter från Bergen flygplats och 20 minuter från Bergens centrum, och med fantastisk utsikt, ska det mycket till för att du inte ska trivas här. Restaurangen erbjuder något för alla smaker och åldrar. Vill du sitta lite mer avskilt? Restaurangen har en separat avdelning – en chambre séparée – som du och middagssällskapet kan använda!

Klassiska rätter med modern twist

Matfilosofin bygger på goda, okomplicerade och smakrika rätter tillagade från grunden. Här använder kockarna en säsongsinspirerad meny för att ge dig en unik smakupplevelse. Gillar du att avsluta en härlig middag med en omgång shuffleboard? Gå då över till baren. Där hittar du även kall öl, goda europeiska viner och fräscha drinkar.

Kombinera konferensen med en god måltid

Utanför The Social Bar & Bistro finns det gott om parkeringsplatser till lågt dygnspris och det är nära till spårvagns- och busshållplatser. Restaurangen är helt enkelt perfekt belägen i anslutning till allt som händer i Bergen, samtidigt som den är omgiven av lugna miljöer. Glöm inte att Quality Hotel™ Edvard Grieg, där restaurangen ligger, har en konferensavdelning med plats för upp till 2000 personer. Perfekt för att kombinera en konferens eller ett arbetsmöte med en god måltid!

The Social Bar & Bistro

Bordsdukning på restaurang Brasserie X i Bergen.Interiör på restaurang Brasserie X i Bergen.

The Social Bar & Bistro

Bergen

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Lördag

  17:00 - 22:00

 • Söndag

  19:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sandsliåsen 50, 5254 Bergen
 • contactPhoneTelefon
  +47 55 98 00 00
 • emailContactE-post
  q.bergen@strawberry.no
 • calendarBokning
  Boka nu