Medlemskap
Bord på restaurang Hotel Oleana i Bergen.

Restaurang Oleana – hemlagad mat mitt i Bergen

Med ett centralt läge, bara 100 meter från det mesta Bergen har att erbjuda, hittar du härliga Restaurant Oleana. Här serveras god hemlagad mat och uppfriskande drycker – allt i en unik atmosfär.

Många olika rätter på menyn

Efter en lång dag i Bergen och allt det underbara den vackra staden har att erbjuda finns det väl inget bättre än att njuta av en god måltid eller uppfriskande drinkar i en härligt avslappnad atmosfär? Oavsett om du har shoppat eller utforskat Bergens konst- och kulturscen är Oleana det perfekta stället att avsluta dagen på. Här kan du njuta av goda smårätter, sallader och inte minst spännande hemlagade middagar.

Perfekt samlingsplats efter en konferens

Oleana erbjuder en varierad meny. Lockar det till exempel med lammkarré med rotmos och säsongens grönsaker, fiskgryta med persetorsk eller en riktigt bra entrecôte? Och vad sägs om att avrunda din måltid med chokladfondant eller en uppfriskande drink? Oleana är också en perfekt samlingsplats för dig och dina kollegor, till exempel efter att du har använt ett av de tre vackra och färgglada mötes- och konferensrummen på Hotel Oleana – hotellet där restaurangen ligger.

Afternoon tea

Bjud med vännerna, familjen eller någon du inte sett på länge på afternoon tea på Oleana. Varje lördag från 13:00 serveras ett urval av smarriga smörgåsar, godsaker och traditionellt engelskt te – allt i klassisk afternoon tea-anda. Självklart kan du toppa allt med ett glas bubbel. Välkommen till Oleana på Ole Bulls plass – Bergens stolthet.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Lunch

  • Måndag - Söndag

   12:00 - 15:00

  Middag

  • Måndag - Söndag

   16:00 - 21:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Øvre Ole Bulls plass 5, 5012 Bergen
 • contactPhoneTelefon
  +47 55 2 58 70
 • emailContactE-post
  seeyou@hoteloleana.no
 • calendarBokning
  Boka nu