Medlemskap
Food at restuarant, The Social Bar & Bistro, Quality Hotel Ramsalt.

Oförglömliga smakupplevelser i Bodö

Nordnorska Bodö bjuder på en unik kombination av vackra naturvyer och en känsla av storstadsliv. En dag i Bodö kan exempelvis innehålla havsörnssafari på morgonen, shopping på dagen och en lyxig middag på kvällen. Här får du våra allra bästa tips kring mat och dryck i Bodö!

Testa arktisk mat på fina råvaror

Bodö präglas mycket av den nordnorska matkulturen vilket betyder att du har chansen att testa på en rad unika rätter på spännande råvaror från området. På restauranger och bistros i staden kan du njuta av lokala delikatesser som älg, ren, får, lutfisk och torskarten skrei. Du hittar även bagerier och delikatesser med livsmedel från lokala producenter.

Upptäck resten av Bodös kulinariska utbud

Utöver klassisk arktisk mat finns det givetvis även andra smaker att testa i Bodö. Du hittar allt från internationell street food till sushi och andra asiatiska klassiker. Om du är sugen på att njuta av en fantastisk utsikt medan du äter finner du även flera guldkorn längs strandpromenaden – exempelvis The Social Ramsalt. Här serveras klassiska bistrorätter med en twist. Välkommen till Bodö!

Bodö

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka