Medlemskap
Fredrikstad town

Populära restauranger och barer i Fredrikstad

Fredrikstad är kanske inte den första staden du tänker på när vi säger "kulinariskt mecka", men kom och låt dig övertygas! I denna trevliga stad i Østfold hittar du inspirerande mat längs hamnpromenaden, i Gamla stan och på hotellen.

Stor variation bland matställena

I Østlandet, närmare bestämt i Østfold, hittar du Norges första renässansstad, Fredrikstad. Här kan du ta en promenad längs hamnen med utsikt över floden Glommas mynning, eller så kan du besöka mysiga Gamla stan som är norra Europas bäst bevarade fästningsstad (vissa skulle säga att bara Gamla stan gör Fredrikstad värd ett besök). Oavsett var du befinner dig finns det alltid en restaurang nära dig och Fredrikstad erbjuder stor variation bland matställena.

Några av Norges bästa råvaror

Hela Østfold-regionen är känd för att erbjuda några av Norges bästa råvaror, så kockarna och kökscheferna har goda förutsättningar att erbjuda lokala, säsongsanpassade rätter på menyn – vilket även återspeglas i Fredrikstad. Maten är närproducerad från de många gårdarna runt om i staden och fisken behöver inte fraktas långt innan den hamnar på tallriken. Vill du ha "något av allt" är The Social Bar & Bistro en utmärkt plats – här får du säsongsanpassade, klassiska bistrorätter med en twist.

Fredrikstad

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens