Medlemskap
Krämig pastarätt på The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro – klassisk mat med twist

Se meny

I hjärtat av Fredrikstad i närheten av piren kan du njuta av klassiska bistrorätter på The Social Bar & Bistro. Hit kan du komma oavsett om du bara är ute efter en liten munsbit eller en hel middag och atmosfären är informell och avslappnad.

Klassiska bistrorätter mitt i centrum

The Social Bar & Bistro i Fredrikstad, närmare bestämt på Quality Hotel™ Fredrikstad, ligger på gångavstånd från den charmiga gågatan med sitt varierade utbud av butiker, caféer och gallerier, och inte minst endast ett kvarter från den mysiga piren. Det här är en härlig restaurang där du kan ladda ny energi efter en shoppingrunda, en promenad – eller om du bara vill ha en trevlig kväll med vännerna. Restaurangen erbjuder klassiska bistrorätter med en modern, och kanske oväntad, twist. Och vad sägs om en förrätt av italienska frestelser?

Avslappnande och sociala omgivningar

The Social Bar & Bistro är ett restaurangkoncept som bygger på att vi alla är sociala varelser som vill ha känslan av tillhörighet, särskilt när vi inte befinner oss på hemmaplan, utan kanske i en ny stad eller i ett nytt land. På The Social Bar & Bistro kan du njuta av en avslappnad och social miljö och prata om allt mellan himmel och jord – eller bara vara helt tyst. Till klassiska favoriter som caesarsallad, saftiga hamburgare och pasta kan du njuta av kall öl eller vin från den generösa vinlistan.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Torsdag

  14:00 - 00:00

 • Fredag - Lördag

  14:00 - 01:00

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Nygata 2, 1607 Fredrikstad
 • contactPhoneTelefon
  +47 69 39 30 00
 • emailContactE-post
  fredrikstad@socialbarbistro.no
 • calendarBokning
  Boka nu