Medlemskap
Kötträtt med pommes frites på The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – klassisk mat med twist

I hjärtat av Kristiansund hittar du den mysiga och informella restaurangen The Social Bar & Bistro. Här kan du njuta av klassiska bistrorätter med en liten twist, och atmosfären är både avslappnad och elegant på samma gång. Välkommen!

Klassiska favoriter för alla tillfällen

The Social Bar & Bistro erbjuder en rik meny bestående av goda, klassiska bistrorätter. Här kan du njuta av allt från pasta och saftiga hamburgare till några "all-time favoriter" som caesarsallad – allt med en modern twist. The Social Bar & Bistro har något för alla smaklökar och är en restaurang som är perfekt för alla tillfällen – oavsett om du ska träffa dina vänner eller ska äta middag med familjen. Eller du kanske ska på en dejt? Då är det bara att bege dig hit!

Med närhet till det mesta

Med det perfekta läget mitt i Kristiansunds centrum, närmare bestämt på Quality Hotel™ Grand Kristiansund, är det en perfekt plats att stanna till på efter en tur till Caroline Kino, en shoppingrunda längs stadens shoppinggata eller efter att du varit med barnen på Neptune Lekland som ligger endast 10 minuters bilfärd från restaurangen. Restaurangen erbjuder mat för både små och stora smaklökar, och både för den som är hungrig och riktigt hungrig. Vad sägs till exempel om att börja med en tallrik full sv italienska frestelser och ett gott glas vin?

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Lördag

  12:00 - 22:00

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Bernstorffstredet 1, 6509 Kristiansund
 • contactPhoneTelefon
  +47 71 57 13 00
 • emailContactE-post
  kristiansund@socialbarbistro.no
 • calendarBokning
  Boka nu