strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
A bowl with mussels served at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – bistrorätter i Langesund

Längst ut i Langesunds vackra skärgård hittar du The Social Bar & Bistro. Här kan du välja mellan en rad klassiska bistrorätter – alla med en modern twist. Kom och njut av havsutsikten i kombination med välsmakande mat – mat som passar både stora och små.

Klassiska rätter i informell miljö

The Social Bar & Bistro ligger på det familjevänliga hotellet Quality Hotel™ Skjærgården och är en perfekt plats för att fylla på familjens energi efter en dag i hotellets äventyrsbad eller efter att ha utforskat Langesunds kulturliv. Kanske har du också besökt Geopark-området runt hotellet? Kliv in i en avslappnande och informell miljö och njut av goda, klassiska bistrorätter med en modern, och lite oväntad, twist. Ölen är alltid kall och vinlistan bjuder på viner från världens alla hörn.

Från pasta till hamburgare

The Social Bar & Bistro är rätt plats för trevliga samtal och avkopplande stunder, oavsett vem du tar med dig (eller om du kommer ensam – det är naturligtvis helt upp till dig!) Här ska du kunna luta dig tillbaka i en trevlig och social miljö och frestas av allt från klassiska pastarätter till saftiga hamburgare och all-time-favoriter som caesarsallad och ... ja, här hittar du det mesta! Detta är en restaurang som är perfekt för alla tillfällen och sällskap.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Stathelleveien 35, 3970 Langesund
  • contactPhoneTelefon
    +47 35 97 81 00
  • emailContactE-post
    q.badeparken@strawberry.no