strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Takterassen på Farris Bad i Larvik.

Takterrassen – mat och Larviks vackraste utsikt

Larviks vackraste utsikt hittar du – enligt vår mening – på Takterrassen, belägen högst upp på spahotellet Farris Bad. Njut av utsikten över fjorden med grillad mat och läckra sommardrinkar på menyn!

Fjordutsikt på toppen av Farris Bad

Det finns inte mycket som slår en underbar utsikt, något gott i glaset, sol och riktigt smarrig grillad mat. Allt detta kan du få på Takterrassen. Men inte bara det; med Takterrassens unika läge högst upp på spahotellet Farris Bad, alldeles nere vid Larviksfjorden, kan du även kombinera ditt besök med några timmar i det unika spaet eller med en dag på stranden intill. Takterrassen är en perfekt plats att besöka både mitt på dagen, på morgonen, eller som avslutning på en hektisk dag.

Grillrätter, varierad dryck och golf

På Takterrassen hittar du flera spännande grillrätter på menyn, och såklart massor av läckra sommardrinkar. Värmelamporna ser till att förlänga säsongen. Visste du förresten att Norges vackraste golfbana, Larvik Golfklubb, bara ligger 2 km bort? Vad sägs om att fylla magen med god mat och dryck före eller efter en golfrunda? Oavsett vad dagen för med sig; luta dig tillbaka i läckra loungemöbler och låt fjorden och härligt sällskap fylla varje cell i din kropp med lycka!

Havsutsikt från terassen på Farris Bad i Larvik.

Takterassen

Larvik