Medlemskap
Två kvinnor njuter av middag och drinkar på Brasserie Bon Vivant i Moss, Norge.

Få en oförglömlig matupplevelse i Moss

Oslo är ett vanligt resmål i Norge men vet du vilken annan norsk stad som vuxit i popularitet på sistone? Moss! Vackert belägen vid havet erbjuder Moss en lugn miljö för semester- och weekendfirare. Staden har också trevliga restauranger där du kan unna dig en matupplevelse utöver det vanliga.

En mindre kuststad med stora möjligheter

Moss är en liten stad jämfört med Oslo, men det betyder inte att den saknar möjligheter för kulinariska globetrotters. Många av hotellen i staden har också egna välrenommerade restauranger så att du inte behöver lämna hotellområdet varje kväll. Hotel Riviera är ett sådant exempel – här kan du koppla av på spa hela dagen för att sedan svida om och avnjuta en god måltid med internationella influenser.

Utforska restaurangerna och barerna i Moss

De charmiga gatorna i Moss kryllar av matställen med spännande menyer som är väl värda att utforskas. Oavsett om du är sugen på europeiskt, asiatiskt eller kanske något annat kök. Flertalet restauranger och barer i Moss erbjuder trevliga uteserveringar som du kan njuta av under soliga dagar. Välkommen till Moss – och smaklig måltid.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka