Medlemskap
Narvik by the sea with mountains behind

Populära restauranger och barer i Narvik

Mellan Nordnorges stora fjäll och mäktiga fjordar hittar du fantastiska Narvik. Här får du naturens underbara råvaror direkt på tallriken, framtrollade av meriterade kockar. Smaka på allt från kungskrabba till ren och hjortron medan du njuter av utsikten över den vackra naturen.

Arktisk matkonst på tallriken

Narvik har under de senaste åren etablerat sig som en matdestination med stort utbud av restauranger och meriterade kökschefer och kockar inom det arktiska köket. Med den massiva naturen bestående av hav, platåer, berg och myrar har kockarna gott om spännande råvaror att jobba med. Här serveras goda rätter på ren, mufflonfår, hjortron och kungskrabba – bara för att nämna några. En dessert gjord på hjortron är också ett måste!

Snabba luncher och goda middagar

När det kommer till både estetik och smak är Narviksregionen en utmärkt utgångspunkt för matupplevelser i toppklass. Det märks att restaurangerna vill förknippas med smaken av nordnorsk, välsmakande matkonst i kombination med den arktiska naturen, för här finns det smaker som kommer att få din gom att jubla. Du kan unna dig allt från snabba luncher till goda middagar på lokala råvaror med något gott att dricka. Det finns också flera kaféer och bagerier i regionen.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka