strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
People skiing in the slopes at sunset in Norefjell.

Goda smakupplevelser på Norefjell

Norefjell är en populär destination för både skidåkare och friluftsmänniskor, samt spanjutare och gourmeter. I denna norska pärla finns ett rikt utbud av restauranger som erbjuder spännande rätter med lokala råvaror. Här finns givetvis även barer som bjuder på den klassiska after ski-upplevelsen!

Norefjell Ski & Spa har allt du behöver

Norefjell Ski & Spa är beläget mitt i backen så att du enkelt kan snöra på och av skidorna när du önskar. Här finns även pool, spa, gym, restaurang och barer. Hotellets två restauranger heter Restaurant 815 och Restaurant Matbaren och bjuder på en fantastisk utsikt medan du avnjuter din middag med hälsosamma råvaror. Barerna på hotellet är i sin tur belägna i lobbyn och spat, och har såväl öl som vin och cocktails att erbjuda.

Mat och afterski runtom i Norefjell

I Norefjell finns flera restauranger och barer som är väl värda att besöka. Oavsett om du vill avnjuta en god middag med vin i lugn miljö eller skråla till populära dängor med en ölflaska i handen finner du garanterat ett passande ställe. Trots att antalet restauranger i Norefjell är ganska skralt är utbudet av maträtter brett – det serveras allt från norsk husmanskost till pizza, hamburgare och mycket mer.

Norefjell

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka