Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Norefjell

Välkommen till Norefjell och det prisbelönta hotellet Norefjell Ski & Spa. Här kan du blanda nöjen och antingen åka slalom ner för fjället eller avnjuta en härlig stund i vår spaavdelning. Bara nittio minuter från Oslo hittar du denna vackra pärla.

En rik naturupplevelse

Ett besök i Norefjell innebär en minst sagt rik naturupplevelse. Faktum är att det är en av landets bästa skidorter och besitter norra Europas högsta bergvägg. Norefjell är perfekt för ett resmål för både den adrenalinsökande och den som söker lugnet. Utsikterna från backarna är oslagbara och den kalla luften är otroligt uppiggande. Via Norefjell Ski & Spa kan du få rekommendationer och assistans med olika spännande aktiviteter som passar för alla smaker. Om du mot förmodan skulle tröttna på att flyga ner i pudersnön kan du variera det med vandring, kälkåkning eller varför inte ett bad? 

Spa och wellness

Efter en heldag i backen finns det inget bättre än att få slappna av! Norefjell Ski & Spa erbjuder en omfattande spaupplevelse. På spaavdelningen kan du ta del av en mängd härliga behandlingar som är inspirerade av den rena nordiska naturen. Förutom behandlingar kan du avnjuta en lugn stund i en isdusch, bastu, jacuzzi eller ett fotbad. För att höja upplevelsen kan bege dig ut till utomhusspat där det finns varma utomhus-jacuzzis att slå dig ned i. Ta med dig en god drink och njut av den vackra fjällutsikten! Norefjell Ski & Spas har vunnit pris av World Travel Awards för bästa spa hela 4 gånger.  

Konferens, möten och lokaler i Norefjell

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Norefjell? Du hittar vårt utbud här.

 

Närliggande destinationer

Kongsberg

Drammen

Läs mindre
6 hotell i Norefjell

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.