strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Dessert on a stone tile plate at Restaurant 815 at Norefjell Ski & Spa.

Restaurant 815 – utsökt mat och en underbar utsikt

Ingenting smakar så gott som en välkomponerad måltid efter en lång dag på skidresa eller några timmar i ett härligt spa. Njut av den måltid du förtjänar, och längtar efter, på Restaurant 815 på toppen av Norefjell Ski & Spa!

3-rätters och barnbuffé

Maten smakar aldrig så gott som efter en lång dag i skidbacken, en härlig vandring i fjällen eller några timmar på spa. Restaurant 815 på Norefjell Ski & Spa, 2 timmar från Oslo, vet värdet av en god måltid och serverar läckra rätter för både stora och små. Här får du både en 3-rättersmeny och en barnbuffé och måltiden kan avnjutas med en underbar utsikt från stora fönster högst upp på hotellet som sedan flera år utsetts till Norges bästa sparesort.

Hälsosamma råvaror och en vacker utsikt

Köket fokuserar på att använda hälsosamma och färska råvaror för att skapa en matupplevelse som både ger dig en kulinarisk upplevelse och energi. Allt för att ge dig en perfekt avslutning på en innehållsrik dag – restaurangen är omgiven av stora fönster som ger naturligt och bra ljusinsläpp som skapar en härlig och naturlig miljö kring måltiden. Luta dig tillbaka med familj, goda vänner eller din partner och låt de ljuva smakerna fylla din gom – självklart med något gott i glaset.