Medlemskap
Fasaden av Quality Hotel Skifer under vintern.

Skiferterrassen – varierad meny i Oppdal

Välkommen till SkiferTerrassen som ligger på Quality Hotel™ Skifer i hjärtat av Oppdal. Här serveras allt från skaldjur till pizza, och lokala råvaror står alltid i fokus. Atmosfären är varm och hjärtlig året runt och under fina dagar kan maten avnjutas under bar himmel.

Allt från kött och fisk till hamburgare

I Oppdal, precis intill fjället, hittar du härliga SkiferTerrassen. Här kan man luta sig tillbaka i den sköna atmosfären med familj, goda vänner eller ensam om man reser själv och vill unna sig god mat. Menyn har något för alla – oavsett om du är sugen på röd eller vit pizza, fisk eller kött, hamburgare eller bara enkla snacks. Och naturligtvis finns det en separat barnmeny. Under lugnare perioder kan restaurangen vara stängd på vardagar, men då är du välkommen att äta i restaurangen inomhus.

Råa naturupplevelser precis utanför dörren

SkiferTerrassen erbjuder både lunch och middag, men det kan vara bra att boka bord i förväg. Restaurangen strävar efter att servera mat gjord på lokala råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vad sägs om att kombinera ett besök på SkiferTerrassen med en konferens eller en vistelse i wellnessavdelningen på Quality Hotel™ Skifer? Eller så kanske du har varit ute och vandrat eller åkt skidor i fjällområdet Trollheimen och Dovre nationalpark och behöver lite ny energi efter en lång dag?