Medlemskap
Interiör på restaurang Ahaan i centrala Oslo.

Ahaan – en thailändsk dröm mitt i Oslo

Plah och Ahaan tar med dig till Thailand med sitt tvådelade restaurangkoncept. Gå in genom dörrarna på Sommerro på Solli plass i Oslo och ät gatumat och dela på smårätter på Ahaan – eller testa thailändska autentiska smaker från Plahs avsmakningsmeny.

À la carte-meny och smårätter

Sommerro på Solli plass i Oslo är ett hus för hela staden, med flera matställen, barer, scener och samlingsplatser för den som vill ha allt på en och samma plats (och rum för den som vill övernatta). Här kan du uppleva en del av Thailand – med ett hav av olika smaker! Ahaan erbjuder både en à la carte-meny och lättare måltider inspirerade av Bangkoks gatumat. Maten är tänkt att delas, så ta med familjen, vännerna eller kärleken på en spännande matupplevelse.

Tvådelat restaurangkoncept

Ahaan och Plah erbjuder ett tvådelat restaurangkoncept och om du vill ha en säsongsbaserad meny med olika rätter kan du testa Plah. Både Plahs och Ahaans menyer är inspirerade av kockarnas resor till Thailand. "Thailändsk mat handlar om färskhet och balansen mellan sött, salt och bittert", säger Terje Ommundsen, som driver Plah och Ahaan och är känd i den kulinariska världen som Norges bästa thailändska kock.

Afternoon tea

Varför inte tillbringa några timmar av lördagen på Ahaans afternoon tea? Varje lördag mellan 12:00 och 14:30 kan du njuta av en orientalisk version av afternoon tea, med både söta och salta delikatesser. Det serveras ett urval av olika teer från Monsoon Tea, som är ett skogsvänligt te som odlas i harmoni med skogarna i norra Thailand för att hålla den naturliga mångfalden vid liv, utan avskogning. Kom ihåg att boka afternoon tea minst 24 timmar i förväg!

Ostron på restaurang Ahaan i centrala Oslo.Servering av mat på restaurang Ahaan i centrala Oslo.Dukning på restaurang Ahaan i centrala Oslo.

Ahaan

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 22 56 43 00
 • emailContactE-post
  post@plah.no
 • calendarBokning
  Boka nu