strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interiör på restaurang och bar Barramon i Oslo.

Barramon – charmig pintxosbar på Sommerro i Oslo

Boka nu

Ta del av den baskiska kulturen på Barramon i Oslo, närmare bestämt på lyxiga Sommerro! Låt delikata smaker av läckra tapas tillsammans med underbara spanska viner ta dig med på en kulinarisk resa som du sent kommer att glömma.

Traditionell pintxosbar

Barramon är vackert beläget på första våningen på vackra Sommerro vid Solli plass i Oslo. Denna charmiga bar, som också finns i Mathallen i Oslo, är en traditionell pintxosbar med små bord och matplatser vid baren. Med andra ord är detta en perfekt plats att njuta av en utsökt lunch med kollegor eller en vän som du inte har sett på länge. Eller vad sägs om en liten middagsdejt efter jobbet för att fylla magarna innan ni ger er ut på Oslos gator?

Tapas och spanska viner

På Barramon får du njuta av äkta smaker av Baskien från norra Spanien. Pintxos är baskiska tapas – delikata smaker på en bit bröd. Barramon har ett rikt utbud av olika pintxos och tillsammans med de spanska vinerna på glas bjuds du på en avslappnad och kulinarisk resa i den baskiska kulturen. Barramon accepterar endast bordsreserveringar vid några av borden, så hit kan du svänga förbi på ett spontant besök. Vem bjuder du med dig?

Chark på bar Barramon i centrala Oslo.Tapas på bar Barramon i centrala Oslo.

Barramon

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 90 05 50 69
 • emailContactE-post
  barramon@hotmail.no
 • calendarBokning
  Boka nu