Medlemskap
Utsidan av Comfort Hotel® Grand Central i Oslo.

Bella Bambina – det bästa av italiensk mat

Välkommen till Bella Bambina – den italienska restaurangen som har som mål att servera Norges bästa pasta! Beläget vid Østbanehallen mitt i Oslo är det lätt att stanna till för lunch, middag eller något gott att dricka.

Italiensk mat av Ole Jonny Eikenfjord

Om du vill ha en smakupplevelse med det bästa av traditionell italiensk mat är Bella Bambina rätt ställe för dig. Här får du enkel och elegant mat serverad snabbt och effektivt. Den berömda stjärnkocken Ole Jonny Eikenfjord som också driver Eik Annen Etage, en av Oslos mest kända gourmetrestauranger, serverar stadens bästa pasta bolognese. En rekommendation är att avnjuta den med en utsökt Barbera i glaset. Om du bara är ute efter en snabb lunch kan du beställa en halv portion. Så enkelt är det.

Giuseppe Romeo – erfaren kock

Om du vill sitta länge kan du komponera din egen trerättersmiddag. Börja med en tomat- och mozarellasallad, fortsätt med den möra kalvfilén och avsluta med en tiramisu eller pannacotta. Köksmästaren Giuseppe Romeo är från Kalabrien i södra Italien och har ett kockdiplom från hemlandet, samt många års erfarenhet från flera restauranger i både Italien och Norge.

Uteservering precis framför Østbanehallen

Du hittar Bella Bambina på första våningen i Østbanehallen som sitter ihop med Oslo Centralstation. Hit är du såklart också välkommen att bara slå dig ner för något gott att dricka medan du tittar på Oslos gatuliv! På sommaren har Bella Bambina även en uteservering precis framför Østbanehallen. Mer centralt belägen servering hittar du inte – ät god mat och njut av utsökta italienska viner mitt i Oslo!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Söndag

  12:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Ostbanehallen, Jernbanetorget 1, 0154 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 22 17 42 00
 • emailContactE-post
  post@bellabambina.no
 • calendarBokning
  Boka nu