strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Sushi, ostron och cocktails på restaurang Izakaya i Oslo.

Izakaya – street food och cocktailbar på Sommerro

Boka nu

Häng med till informell street food och cocktails på fantastiska Sommerro i Oslo. Den prisbelönta kocken Frida Ronge garanterar oförglömlig mat som kan avnjutas medan du beundrar den vackra utsikten över Oslo.

Snacks, middag och elegant inredning

Inte mycket kan jämföras med atmosfären på Sommerro på Solli plass i Oslo. Det är en plats där alla kan känna sig hemma och denna härliga känsla följer med hela vägen in på Izakaya, cocktailbaren som serverar street food. Beläget på hotellets sjunde våning får du utsikt över Frogner, Oslo, fjorden och landsbygden. Kom förbi på ett glas sake, en cocktail eller mocktail. Mumsa på lättare tilltugg eller njut av en hel middag – allt i en atmosfär med elegant inredning från studion GRECODECO.

Prisade Frida Ronge står bakom Izakaya

Izakaya drivs av den flerfaldigt prisbelönta kocken Frida Ronge, som också driver TAK Oslo på våningen ovanför och ett antal restauranger i Norden. Med sin dynamiska och utforskande matlagningsstil kombinerar Frida japanska klassiker med nordiska ingredienser och smaker som passar alla smaklökar. Med ett starkt fokus på hållbarhet i restaurangverksamheten motiveras köket på Izakaya av respekt för råvaror och ett mål att få ut så mycket smak som möjligt av varje tugga.

Social, kulinarisk upplevelse med utsikt

Oavsett om du tar med kompisgänget, en dejt eller hela familjen är middagen på Izakaya en både social och kulinarisk upplevelse. Menyn är full av läckra snacks, så det finns utrymme att dela och smaka på allt. Om du är den som hellre vill ha en rätt helt för dig själv kan du naturligtvis beställa en huvudrätt som får alla andra att hålla fingrarna borta från tallriken. Du kan även besöka Izakaya på kvällen och njuta av spännande cocktails och en spektakulär utsikt över Oslo. Vem tar du med dig?

Utsidan av restaurang Izakaya i centrala Oslo.Ostron på restaurang Izakaya i Oslo.Interiör på restaurang Izakaya i centrala Oslo.

Izakaya

Oslo

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 30
 • emailContactE-post
  eh@sommerrohouse.com
 • calendarBokning
  Boka nu