Medlemskap
Interiör på restaurang Bistro X i Oslo.

Restaurang i stadsdelen Hasle

Smakrik mat på The Social Bar & Bistro i Oslo

Strax utanför centrala Oslo ligger The Social Bar & Bistro som erbjuder enkel och okomplicerad mat lagad från grunden. Här kan du njuta av goda måltider i en härlig och avslappnad atmosfär.

Okomplicerad och god mat

En kort tunnelbaneresa från centrala Oslo hittar du The Social Bar & Bistro, på Hasle. Lite fun fact för de som känner till Oslo: Det är lika långt mellan Oslo C och Hasle som det är mellan Oslo C och Majorstuen. Men nog om läget – vad står det på menyn? Jo, god mat med europeiska influenser, gjorda på nordiska råvaror. The Social Bar & Bistro gör inte maten mer komplicerad än den behöver vara, men den är alltid tillagad från grunden och är både god och näringsrik.

Avslappnad atmosfär och rimliga priser

The Social Bar & Bistro är en avslappnad och opretentiös restaurang med modern inredning. Menyn består av ett bra urval av rätter och priserna ligger på en rimlig nivå. Här kan du stanna till med kompisen, kärleken eller familjen innan ni går vidare till bion, teatern eller något annat roligt som ni ska hitta på i Oslo. Eller vad sägs om att avnjuta en god måltid efter att ha tillbringat några timmar i den stora konferenssalen på Quality Hotel™ Hasle Linie – hotellet som restaurangen ligger i?

Goda drinkar och shuffleboard

Oavsett om du är på jobbresa, konferens eller semester är det skönt att kunna koppla av med en sval drink i en bar efter en god måltid. Då är The Social Bar & Bistro perfekt för dig – det finns ingen anledning att flytta på dig! Om du bara vill ha enkel mat och en drink (eller fem!) kan du gå direkt till baren. Och vad sägs om en omgång shuffleboard mellan drinkarna? På sommaren är det mysigt att slå sig ner på barens uteservering.

Restaurang i stadsdelen Hasle

Interiör på restaurang Bistro X i Oslo.Sittplatser på restaurang Bistro X i Oslo.

The Social Hasle Linie

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Lördag

  17:00 - 21:30

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  Bøkkerveien 150579 Oslo , Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 95 78 00
 • emailContactE-post
  booking.haslelinie@strawberry.no