Medlemskap
Räksallad på restaurangen The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Klassisk mat med en twist i centrala Oslo

På Økern, bara 11 minuter med tunnelbanan från Oslo centrum, hittar du The Social Bar & Bistro. Här kan du njuta av bistroklassiker med en oväntad twist i en informell och avkopplande miljö. Välkommen till en social mötesplats precis utanför Oslo centrum!

Moderna, klassiska rätter

Menyn på The Social Bar & Bistro är full av välbekanta, klassiska rätter. Restaurangen gillar dock att överraska lite här och där, för att ge rätterna en lite oväntad, modern twist. Här kan du till exempel börja med en tallrik full av italienska frestelser innan du går vidare till huvudrätter bestående av allt från klassiska pastarätter till några all-time-favoriter som caesarsallad och saftiga hamburgare – och som tidigare nämnt; förvänta dig en twist!

Social och avkopplande miljö

Restaurangen, som ligger i det prisbelönta designhotellet, Quality Hotel™ 33, garanterar att ölen alltid serveras kall och att vinlistan tar dig med på en inspirerande resa jorden runt. Här är det bara att njuta av kombinationen av god mat och dryck i en social och avkopplande miljö. Alla är välkomna, oavsett om du precis kommer från en sightseeingtur i Oslo eller om du är i närområdet och vill ha något gott att äta. Välkommen till en social mötesplats med god mat och dryck!

The Social Bar & Bistro

Hamburgare och pommes frites på restaurang The Social Bar & Bistro.Pommes frites och musslor serveras på restaurang The Social Bar & Bistro.

The Social Hotel 33

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Ostre Aker vei, 0581 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 23 19 33 33
  • emailContactE-post
    q33@socialbarbistro.no