Medlemskap
Interiör på To Søstre i Oslo.

To Søstre – Afternoon Tea och bubbel på Sommerro

Ett besök på To Søstre är ett härligt avbrott från vardagen. Här kan du njuta av Oslos bästa afternoon tea och följa med på en resa från salt till sött på en meny som ändras efter årstiderna. Visste du att det dessutom finns en separat champagnevagn?

Afternoon tea i elegant miljö

På To Søstre på Sommerro i Oslo kan du njuta av stadens bästa afternoon tea i eleganta omgivningar. Lokalen badar i naturligt ljus och gröna växter och är en perfekt plats för att få en paus från vardagen. Inredningen är inspirerad av Asbjørnsen & Moes sagor, Öster om sol och väster om måne, med matchande teserviser designade av GRECODECO och William Edwards. Namnet, To Søstre, är hämtat från projektnamnet till Oslo Lysverker, som arkitekterna, Bjercke & Eliassen, står bakom.

Salt och sött av prisbelönt konditorteam

Den brittiska kocken, Jonathan Howell, har tagit med sig det bästa av klassiskt traditionellt afternoon tea och adderat en Sommerro-twist som har resulterat i vårt eftermiddagste. Det prisbelönta konditoriteamet, Jared Jiann Lih Chuah och Aziz Muhammad, står bakom menyn, som tar med er på resa från salt till sött – först smörgåsar och scones och sedan sötsaker. Och det bästa av allt: du kan äta allt med fingrarna. Menyn ändras efter årstiderna och råvarorna är säsongsanpassade.

Champagnevagn och självspelande piano

På To Søstre hittar du också en champagnevagn som erbjuder det bästa av Les Cinq Filles. Du kan också välja och vraka bland goda smaker från en spännande tipsy tea-meny, samt bland ett stort urval av alkoholfria drycker. Visste du att To Søstre också har en självspelande Steinway-flygel, en av få i Norge? Pianot skapar en varm atmosfär med välkända låtar, sammansatta av To Søstre egen musikkurator och jazzpianist, Maren Selvaag.

Afternoon tea på To Søstre i Oslo.Champagne, te och snacks på To Søstre i Oslo.Färgglad brunch på hotell Sommerro i Oslo.Man spelar piano på hotell Sommerro i Oslo.

To Søstre

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 30
 • emailContactE-post
  eh@sommerrohouse.com
 • calendarBokning
  Boka nu