Medlemskap
Baren på Vinbaren i Oslo.

Vinbaren på Christiania Teater i centrala Oslo

Vinbaren på Restaurant Teatro på Christiania Teater är platsen för alla vinälskare! Om du letar efter bra viner och samtidigt vill njuta av en utsökt gourmetpizza är detta ett måste.

"Hur många viner hade ni, sa du?"

Om du älskar vin och inbjudande inredning är Vinbaren på Hotel Christiania Teater något för dig! "Hur många viner hade ni, sa du?" är något personalen får höra titt som tätt. Vinbaren tillhör Restaurang Teatro som specialiserat sig på gourmetpizzor med smakkombinationer som många nog inte har upplevt tidigare. Med andra ord finns det goda chanser till en mysig stund med gott sällskap och både vita och röda pizzor, samtidigt som man njuter av exceptionellt gott vin från en dignande vinlista.

Vinbar med flera utmärkelser

I restaurang Teatros vinbar specialiserar de sig nämligen på att kunna erbjuda gästerna ett exceptionellt stort urval av viner. Välj mellan 50 viner på glas och cirka 1400 noggrant utvalda viner på flaska. Vinbaren har fått flera utmärkelser, bland annat Award of Excellence från Winespectator de senaste 3 åren.

Afterwork med bra pris på pizza

Varje fredag är det afterwork, vilket ger dig bästa möjliga start på helgen. Eftersom det är fredag har Teatro exceptionellt bra priser på pizzan. Och när vi säger exceptionellt menar vi det. Det här är alltså helt rätt plats för alla vin- och pizzaälskande kollegor att samlas för att avrunda veckan med mätta magar och ett leende på läpparna! Teatros Vinbar kan också bokas för privata evenemang, så hör gärna av dig till restaurangen så kan de hjälpa dig att planera ditt besök.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Söndag

  16:00 - 22:00

  Bar

  • Måndag - Söndag

   16:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Stortingsgata 16, 0161 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 50 72 20
 • emailContactE-post
  post@restaurantteatro.no