strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Unik drink serveras på fat med mossa på bar Pier 42 i Oslo.

Pier 42 – prisbelönt cocktailbar mitt i Oslo!

Har du ännu inte besökt Pier 42 på Amerikalinjen vid Jernbanetorget är det dags för det nu! Baren har vunnit många stora priser – senast som Bästa cocktailbar i Norge 2021 och 2022. Kom förbi för en smakexplosion av drycker!

Smaka på New York och Norge

Vad får du om du blandar gammal amerikansk cocktailkultur med en unik drinkmeny som speglar den moderna äventyrliga utforskaren? Jo, då får du Pier 42 på Amerikalinjen. Baren är uppkallad efter legendariska Pier 42 i New York och menyn bygger på kontraster mellan New York och Norge – kontraster som balanserar varandra på ett elegant sätt. Med konceptmenyn Contrasts får du möjlighet att utforska dessa kontraster som serveras med en bakgrundshistoria som väcker både smaklökar och upptäckarlusten.

En prisvinnare i världsklass

Pier 42 är inte bara en bar – det här är en bar som har vunnit inte bara en, utan flera utmärkelser sedan öppningen. Pier 42 har nämligen vunnit pris för Bästa Cocktailbar i Norge både 2021 och 2022, samtidigt som barchefen Adrián Michalčí vann priset för Global Bartender of the Year i världens största bartendertävling, Diageo World Class. Här kan du alltså räkna med cocktails på en helt ny nivå, skapade av mixologer i världsklass.

Starta nya äventyr på Pier 42

Precis som att Pier 42 på Manhattan var Amerikalinje-passagerarnas första möte med New York och det nya livet "across the pond" kommer du, på Pier 42 i Oslo, att kunna träffa nya människor och starta nya äventyr – eller lära känna de du redan umgås med ännu bättre. Baren tar inga platsreservationer, så du är varmt välkommen in på ett spontanbesök i den vackra specialdesignade cocktailbaren!

Cocktails på bar Pier 42 i Oslo.Kreativa drinkar på bar Pier 42 i Oslo.Modern inredning på bar Pier 42 i Oslo.

Pier 42

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 21 40 59 00
  • emailContactE-post
    info@amerikalinjen.com