Medlemskap
Quality Hotel Sarpsborg fasade

Ät dig igenom Sarpsborg

En knapp timme från Oslo, och bara ett par mil från svenska gränsen, ligger Sarpsborg. Det här är inte bara orten som bjuder på flest soltimmar i hela Norge – det är även en dold pärla för matälskare. Sarpsborg har ett stort antal restauranger och barer som du måste besöka!

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Sarpsborg ligger bara några kilometer från stadskärnan och erbjuder alla bekvämligheter du behöver för en härlig weekend. Mat och drinkar inkluderat! I hotellets egen restaurang, The Social Bar & Bistro, kan du njuta av både husmanskost och trerätters som tillagas med kärlek från sunda råvaror. Hotellet erbjuder även klassiska bistrorätter med en modern twist i The Social Bar & Bistro.

Barer och restauranger i centrum

I centrala Sarpsborg finns mängder av matställen och barer att välja mellan. Vad sägs om en mysig restaurang som serverar kreativa mellanrätter och fantastiska efterrätter? Eller är du kanske sugen på asiatisk, italiensk eller klassisk norsk mat? Stadskärnan har även gott om barer och pubar med generösa menyer. Välkommen till Sarpsborg.

Sarpsborg

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens