Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Sarpsborg

Inte mer än 50 minuter i bilen från Oslo och ett par mil från Sverige ligger Sarpsborg i Østfold, med älven Glomma som flyter genom staden. Sarpsborg kallas även för solstaden eftersom det är här man har flest soldagar i Norge.

I Sarpsborg ligger vårt stora upplevelsehotell Quality Hotel Sarpsborg med sloganen ”Norges roligaste hotell”. Här kan både barn och vuxna roa sig på det stora området med aktiviteter, lek och skoj. Hotellet har ett eget aktivitetscenter, Superland, med höghöjdsbana, klättervägg, leklabyrint, minigolf och bollhav. Dessutom kan hotellet stoltsera med ett 2000 kvadratmeter stort vattenland med både pooler, rutschkanor, bubbelbad, bastu och kafé. I närheten av hotellet ligger också INSPIRIA Science Center, ett perfekt ställe för nyfikna barn och familjer som tycker om spännande upplevelser. Barnen hade säkert även tyckt om Eventyrfabrikken i Sarpsborg centrum, Norges största inomhuslekland. Om du ska ha möten eller konferenser i Østfold med närhet till både Moss flygplasts Rygge och Oslo, har vårt hotell i Sarpsborg inte mindre än 14 möteslokaler med plats för 2000 deltagare, samt restaurang och bar. Både Fredrikstad och Halden ligger i närheten och från Sarpsborg är det heller inte långt till Strömstad och de underbara Kosteröarna i den svenska skärgården.

Läs mindre
7 hotell i Sarpsborg

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.