strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Stokmarknes view of QH Richard With with ocean and mountains

Populära restauranger och barer i Stokmarknes

Mitt i Norges mest exotiska naturpärla, Vesterålen, hittar du Stokmarknes och allt det goda som denna stad har att erbjuda i form av natur, mat och upplevelser. Om du verkligen vill njuta av smaken av Nordnorge är det här staden du ska åka till.

Traditionell mat med hälsosamma råvaror

I Stokmarknes kan du njuta av både idyllisk natur och läckra matupplevelser, oavsett om du vill ha en enkel lunch eller en hel middag. Är du bara ute efter något gott att dricka och lite skön stämning så hittar du även ställen som passar perfekt för det. I Stokmarknes, och i området Vesterålen i allmänhet, får du möjlighet att bli serverad traditionell mat baserad på lokala och hälsosamma råvaror – med andra ord nordnorsk mat när den är som bäst!

Gårdsmat, fisk och nordiska råvaror

Vesterålenborna har vuxit upp med god gårdsmat och gott om fisk på menyn, vilket också återspeglas i de olika menyerna du möter ute på matställena. Och kanske kan det locka med en kombination av fransk och nordisk kvalitetsmat? Då kan du till exempel besöka Restaurant 1893 precis vid piren och uppleva trollbindande vyer samtidigt som du njuter av mat från en välkomponerad à la carte-meny. Kom även ihåg att besöka Hurtigruten-museet eller åka på örnsafari efter maten!

Stokmarknes

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka