Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Tönsberg

Välkommen till Vestfold Fylke och Tönsberg – Norges äldsta stad. Här bor du i en historisk och kulturell stad och i unika rum mitt i stadens hjärta. Upplev den storslagna miljön eller shoppa i de charmiga butikerna.

Med havet som granne

Tönsberg grundades 871, då som Tunsberg, och räknas idag som Norges äldsta stad. Den historiska atmosfären i staden går att ta på och här finns mycket kultur och vackra gamla byggnader. Quality Hotel Tönsberg  har ett vackert läge, unik arkitektur och havsnära atmosfär – perfekt för avkoppling efter en lång dag. Tönsberg är en mysig stad med en härlig geografisk placering. I den pulserande hamnen ligger ett myller av mysiga fik och spännande restauranger. Till Tönsbergs station har du endast 100 meter och Sandefjord Airport, Torp ligger 25 kilometer från stadens centrum.

Träning och avkoppling

Efter en lång dags aktiviteter kan det vara skönt med avkoppling och njutning. På Quality Hotel Tönsberg har du tillgång till gym, relaxavdelning och takpool. Med havet som din närmsta granne, flera rum har panoramautsikt över vattnet och egen balkong, får du en chans att koppla av på riktigt.

Industriellt och maritimt centrum

Tönsberg är, och har i många år varit, en viktig norsk kuststad. Stadens kärna har ett stort utbud av nöjen, restauranger och klubbar. Tönsberg spelar fortfarande en roll som industriellt centrum och är synnerligen känt för sina silverprodukter. Slottsfjellet är ett populärt utflyktsmål och har en av Nordeuropas största ruinparker. Sommartid förvandlas Slottsfjell till en av landets mest populära utomhusfestivaler där flera stora artister uppträder. Staden har också flera intressanta museum och gamla byggnader – Sem kirke är exempelvis en kyrka i romansk stil från 1100-talet.  

Konferens, möten och lokaler i Tönsberg

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Tönsberg? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Sandefjord
Holmsbu
Fredrikstad
Son
Larvik
Sarpsborg

Läs mindre
8 hotell i Tönsberg

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.