Medlemskap
Interiör på restaurang Emilies Eld i Trondheim.

Emilies Eld – klassiska rätter med en twist

Välkommen till Emilies Eld – en kulinarisk diamant i hjärtat av Trondheim. Här kan du välja mellan goda klassiska rätter från à la carte-menyn eller lyxa till det med en 5-rätters meny med ett välkomponerat vinpaket.

Norska råvaror av hög kvalitet

Emilies Eld är en av Prinsenkvartalets kulinariska diamanter mitt i Trondheim. Här bjuds du in av ett nyfiket och lekfullt team som använder norska råvaror av hög kvalitet för att trolla fram klassiska rätter med en modern kontinental twist. Samspelet mellan modern köksteknik och säsongens bästa råvaror resulterar i de karaktäristiska omtyckta rätterna! Det grillade köttet och fisken bara måste upplevas.

5-rättersmeny med välkomponerat vinpaket

2-, 3- eller 5-rätters? Oavsett vad du väljer är det här en plats där du kan luta dig tillbaka i en avslappnad atmosfär och låta maten och atmosfären spela huvudrollen. Här kan du både avnjuta en 5-rättersmiddag med säsongens råvaror eller välja din favorit från den populära menyn. Restaurangen har också välkomponerade vinpaket och en välsorterad vinkällare. Kom även gärna förbi baren för något gott att dricka när du är där. Kontakta restaurangen för bordsbokningar för fler än 8 personer.

Chambre séparée och företagsmiddagar

Restaurangens egen Cocktail Lounge är också värd ett besök. Här snackar vi klassiska drycker och ett bra urval av gin- och ginbaserade drinkar. Du hittar också en mängd olika alkoholfria alternativ. Vill du sitta lite mer avskilt? Då går det bra att använda restaurangens chambre séparée som har plats för 8–36 personer. Det är också möjligt att arrangera möten, konferenser, en härlig middag och all nödvändig utrustning – helt avskilt från resten av restaurangen. Perfekt för en kick-off!

Kockarna i köket på restaurang Emilies Eld i Trondheim.Cocktails på restaurang Emilies Eld i Trondheim.

Emilies Eld

Trondheim