Medlemskap
Kötträtt med pommes frites på The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – god mat vid flygplatsen

The Social Bar & Bistro ligger precis vid Trondheims flygplats och är det perfekta stället att stanna till på efter en lång resa, eller om du vill prova något annat än flygplatsmat innan flyget lyfter. Här serveras klassiska bistrorätter med en modern twist och atmosfären är härligt avkopplande.

Klassiska bistrorätter med en twist

The Social Bar & Bistro ligger på Quality Airport Hotel Værnes, bara 2,5 kilometer från Trondheims flygplats, och är en naturlig plats att besöka antingen före eller efter en flygresa – eller om du råkar befinna dig i Stjørdals centrum och letar efter något gott att äta. Här kan du njut av goda, klassiska bistrorätter tillagade med en lite oväntad twist. The Social Bar & Bistro är en plats där du kan luta dig tillbaka i en avslappnad miljö – antingen ensam eller med vännerna.

Perfekt för alla tillfällen

Den här restaurangen är ett bra exempel på att du inte alltid behöver befinna dig mitt i storstan för att kunna äta gott. Den ligger belägen bara 35 minuter från Trondheims centrum och du når den med bra buss- och tågförbindelser. Och det är väl aldrig fel med en liten utflykt utanför stan tillsammans med vännerna, kärleken eller familjen? The Social Bar & Bistro är den perfekta platsen för alla tillfällen.

Allt från pasta till saftiga hamburgare

Börja till exempel måltiden med lite smarriga snacks eller en tallrik med italienska frestelser innan du går vidare till en god pastarätt, klassisk sallad eller en riktigt saftig burgare – allt med en modern twist. Oavsett om du är sugen på bara en liten munsbit eller stor, smarrig måltid finns det något för alla. Och glöm inte de iskalla drinkarna och vinlistan med viner från världens alla hörn. Välkommen!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Söndag

  18:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Kopmannsgata 20, 7500 Stjordal
 • contactPhoneTelefon
  +47 74 80 45 91
 • emailContactE-post
  varnes@socialbarbistro.no
 • calendarBokning
  Boka nu