Medlemskap
Åre and the hotel Copperhill Mountain Lodge on a snowy and sunny winter day.

Unna dig afterski och fantastisk mat i Åre

En gång i tiden bestod Åre av ungefär sju bondgårdar. Det är svårt att tro idag när man blickar ut över det enorma liftsystemet och den pittoreska byn som bara växer sig större och större. Inne i Åre trängs idag hotell och friluftsbutiker med mängder av restauranger, barer, caféer och bistros.

Boende och mat i toppklass

Cirka fem kilometer från centrala Åre ligger vårt hotell Copperhill Mountain Lodge – enastående beläget på toppen av Förberget. Som boende på hotellet får du inte bara njuta av en fantastisk boendemiljö och vacker fjällutsikt utan även av oförglömliga smakupplevelser. I hotellets restaurang serveras såväl frukost som brunch, lunch och middag av lokala råvaror som anpassas beroende på säsong.

Restauranger och barer i centrala Åre

Om du tar dig in i centrala Åre finns det mängder av restauranger och barer som är väl värda att besöka. Utbudet av matställen består av såväl nordiska som japanska, spanska, italienska och sydamerikanska kök. En semester i Åre är inte heller komplett förrän du haft en renodlad afterski-upplevelse – byns många pubar och barer erbjuder alla breda drinkmenyer och härlig stämning.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens