Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vårt hotell i Åre

Till fots över öppna, höstklädda vidder eller skidåkning i pudersnö med afterski? I Åre väntar bubbelbad med utsikt över Årefjället, mysiga öppna brasor och långa middagar, oavsett vilken tid på året det är.

Spalyx i fjällvärlden

På vårt spahotell och skiresort i Åre, Copperhill Mountain Lodge, sparar vi inte på lyxen. Här kan du andas frisk fjälluft både på sommaren och vintern, njuta av god mat som lagats på lokala råvaror och som inspirerats av omgivningarna och tillbringa långa timmar i spaet. Sjunk ner i de varma källorna, bada bastu och slut ögonen framför den öppna brasan.

Upplev Åre

Åre är en populär plats för vandring, längdåkning och utförsåkning, men även för cykling och fiske. Cykelvägar, skidspår, sjöar och vildmark är aldrig långt bort! Copperhill Mountain Lodge är också det perfekta stället för konferenser, teambuilding och kickoff. Om du reser i tjänsten, eller åker en helg med familj eller vänner så har Åre stad med omgivningar mycket att erbjuda. Vad sägs om elektrisk mountainbike, paddling och klättring, eller kanske grottor och zip line? Det svenska fjällparadiset Åre i Jämtland är en destination som passar lika bra för alla årstider.

Boka konferens och möten i Åre

På hotellet finns alla möjligheter till en fantastisk konferens. Se bilder och läsa mer om lokalerna.

Närliggande destinationer 

Östersund

Sundsvall

Läs mindre
5 hotell i Åre

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.