Medlemskap
Fyra personer som skrattar runt ett bord på en restaurang på Quality Hotel.

Restauranger och barer i natursköna Boden

Välkommen till ett matparadis av svenska klassiker! I Boden kan du förvänta dig en härlig mix av barer och restauranger med menyer som speglar Sveriges traditionella favoriter – ofta med en modern twist.

Traditionellt möter modernt

I Boden välkomnas du av bar och restaurangupplevelser som speglar landets traditionella matkultur. Flera av Sveriges klassiska favoriter har sitt ursprung i norr som färgar flera av restaurangernas menyer i Boden, men många med moderna influenser. Om du är på besök i staden är såklart palten ett måste. Om du dessutom bor på Quality Hotel™ Bodensia, finns det inga ursäkter. I hotellets restaurang, Bodensia, hittar du nämligen den klassiska norrländska maträtten och mycket annat därtill.

Äventyr, stillhet och mat däremellan

Boden är en utmärkt destination för såväl den äventyrslystne som den mer stillsamma. Här hittar du aktiviteter för både kropp och själ, oavsett om du föredrar mer fart och fläkt, eller njuter lite extra av egentid i natursköna omgivningar. När du behöver samla ny energi däremellan erbjuder staden fantastiska barer och restauranger för alla möjliga tillfällen. Glöm vardagens bekymmer och ge tid för god mat och dryck i ett härligt sällskap av nära och kära. Välkommen till Boden.

Boden

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens