MedlemskapMina bokningarKundservice
A burger with fries, served at Kava Bar at Frösö Park Hotel.

Kava Bar – mat och dryck med magisk utsikt på Frösön

Välkommen för något gott att äta och dricka på Kava Bar. Slå dig ner, njut av den vackra utsikten och stilla hungern innan du fortsätter att upptäcka allt som Frösön har att erbjuda.

Smidigt, enkelt och välsmakande

När naturupplevelserna på Frösön gör dig hungrig är du välkommen in i värmen på Kava Bar, som du hittar på Frösö Park Hotel. Här kan du både slå dig ner för att avnjuta en härlig måltid, eller ta något enkelt i förbifarten för att snabbt göra dig redo för nästa äventyr. Menyn är en kombinerad bar- och bistromeny med rätter som lagas rakt framför näsan på dig i det öppna köket. Följ maten från råvara till mästerverk på din tallrik!

Oslagbar utsikt över fjällen

På Kava Bar är det mer än bara dina smaklökar som tillfredsställs. Platsen erbjuder en fantastisk utsikt över fjällen och Jämtland som får alla, även den mindre äventyrslystne, att vilja ge sig ut på vift. Ladda batterierna med god mat för att sedan låta utsikten bli mer än bara en utsikt. Och blir du hungrig igen – kom förbi för en bit mat innan du fortsätter äventyret. Varmt välkommen!

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Cronstads väg 2, 832 56 Frösön
  • contactPhoneTelefon
    46 63 16 50 00
  • emailContactE-post
    hello@frosoparkhotel.se