Medlemskap
Utsikt från utmohuspool på spa Frösö Park Hotel i Östersund.

Frösö Park Spa – jämtländskt lugn i Östersund

Boka nu

Frösö Park Spa ligger precis utanför Östersund city och har nära till Åre Östersund Airport. Oavsett ska spendera en natt i staden innan du reser vidare till Åre eller är en Östersundare som är i behov av avkoppling är en dag på spa en utmärkt idé. Och detta spa erbjuder ett unikt jämtländsk lugn!

Förnimmelser med koppling till naturen

Spaanläggningen sträcker sig över 1200 kvadratmeter och erbjuder det senaste inom wellness och spabehandlingar i kombination med storslagen natur, jämtländskt lugn och lokala hälsotraditioner. Hit kommer du för att vila i bastun som påminner om de djupa grottorna i norra Jämtland, ta ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen som för tankarna till den väldiga Storsjön eller utforska dina gränser i isvaken.

Ta en sväng förbi gymmet

Utöver det stora spat och mängder av behandlingar erbjuder hotellet även ett inomhus- och utomhusgym samt en hinderbana där du kan göra av med lite spring i benen. Genom att boka ett hotell med både spa och gym kommer du att få ut ännu mer av din vistelse. Börja dagen med en härlig frukostbuffé innan du ger dig ut på stan och upptäcker allt den har att erbjuda. Avsluta den sedan med träning på gymmet eller avkoppling på spat, eller både och, och somna sedan gott i den sköna hotellsängen.

Champagne vid poolen på Frösö Park Hotel i Östersund.Terassen på Frösö Park Hotel i Östersund.

Frösö Park Hotel

Östersund

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Cronstads väg 2, 832 56 Frösön
 • contactPhoneTelefon
  +46 63 16 50 00
 • emailContactE-post
  hello@frosoparkhotel.se
 • calendarBokning
  Boka nu
 • Priser

  Entré till dagspa (hotellgäster)
  Alla dagar: 295 kr (barn 145 kr)


  Entré till dagspa (för externa gäster)
  Söndag - torsdag: 365 kr (barn 195 kr)
  Fredag - lördag: 465 kr (barn 195 kr)


  Frösö Park Spa har 13 års-åldersgräns. Barn 4-12 år har rabatterat pris i sällskap av vuxen och är välkomna under barntider. Tänk på att våra gäster besöker vårt spa för att få lugn och ro. Vänligen håll en låg samtalston under hela vistelsen.