strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Bordsdukning i restaurangen, NÒR, på Quality Hotel™ Match i Jönköping.

NÒR Jönköping

NÒR – modernt brasserie på en historisk plats

Boka nu

Välkommen till en restaurang i centrala Jönköping där det moderna möter det klassiska, och där nutid möter historia. Här serveras du rätter som lyfter det traditionella nordiska till nya höjder med hjälp av smaker från Centraleuropa.

Fantastisk och historisk miljö

NÒR ligger i en av de bevarade lokalerna från den gamla tändsticksfabriken. Kombinationen av de gamla tegelväggarna och vackra fönsterna, som är fyllda med historia, och den moderna och mysiga inredningen skapar en ljuvlig atmosfär. Restaurangen ligger i anslutning till hotellet Quality Hotel™ Match, i Tändsticksområdet i Jönköping. Centralt, nära och med fantastisk utsikt över Vättern.

Råvaror med avstamp i skog och mark

Menyn på NÒR innehåller alltid innovativa och vällagade rätter, oavsett om du kikar in för en snabb lunch eller njuter av en lyxig 3-rätters middag. Det här är en restaurang som älskar lokala råvaror och skandinavisk skog och mark. Vilket köket förenar med spännande kryddor och influenser från Centraleuropa.

Drinkar och shuffleboard

I restaurangens bar, som ligger precis bredvid, kan du njuta av exceptionellt goda drinkar, en kall öl eller ett glas vin i valfri färg. Den härliga och pulserande atmosfären bjuder in till trevliga afterworks, kompishäng eller varför inte en fördrink innan middagen. Här kan du också utmana din vän i en runda shuffleboard. Förloraren bjuder på nästa drink?

NÒR Jönköping

Modern inredning i restaurang NÒR på Quality Hotel™ Match i Jönköping.Burrata och tomaträtt på restaurang NÒR.Shuffleboard spel på Quality Hotel Match i Jönköping.En chokladbrownie till dessert på restaurang NÒR.

NÒR

Jönköping

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Järnvägsgatan 31, 553 15 Jönköping
  • emailContactE-post
    jonkoping@restaurant-nor.com
  • calendarBokning
    Boka nu