Medlemskap
Färgglad fiskrätt på restaurang The Social.

Smakfulla matupplevelser i vackra Kristianstad

Skapa oförglömliga minnen på södra Sveriges östkust med unika matupplevelser och natursköna omgivningar. Välkommen till Kristianstad, en destination full av barer och restauranger för alla tillfällen och smaker.

Smaker från världens alla hörn

Vare sig du är ute efter en fördrink med vänner, en lyxig middag med familjen, eller lättare picknick-mat att ta med dig på utflykten, har du hamnat på rätt ställe. I Kristianstad hittar du något för precis alla tillfällen, med ett utbud som speglar en härlig mix av smaker från när och fjärran. Luta dig tillbaka och låt dig kastas med på fantastiska mat- och dryckesupplevelser med nära och kära – välkommen till Kristianstad.

Bo nära nästa matupplevelse

Är du på resande fot? Se till att utforska Kristianstad med promenadavstånd till stadens utbud av barer och restauranger. På Quality Hotel™ Grand Kristianstad hittar du flera utmärkta alternativ bara ett stenkast bort. Har du svårt att hitta kvällens matställe, då behöver du inte leta länge eller gå långt för en vällagad och smakrik måltid. Här hittar du nämligen klassiska bistrorätter med en modern twist på The Social Bar & Bistro, under samma tak.

Kristianstad

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka