Medlemskap
Musslor på restaurang The Social.

The Social Bar & Bistro – klassiska rätter på modernt vis

Social stämning, gott sällskap och smakrika bistrorätter! Välkommen till The Social Bar & Bistro – en social mötesplats för alla tillfällen mitt i city.

Smakrika, klassiska favoriter

The Social Bar & Bistro ligger i anslutning till Quality Hotel™ Grand, Kristianstad, med närhet till det pulserande stadslivet. Här möts du av en meny full av bistroklassiker med en modern twist. Är du extra sugen på en saftig hamburgare, en smakrik pasta eller en fräsch sallad – då har du hittat rätt. Här finns något för hela familjen, även den mest kräsna. Välkommen till The Social Bar & Bistro.

Ditt andra vardagsrum

Känn dig som hemma! I bistron möts du av en avslappnad, social miljö som passar perfekt för alla tillfällen. Fira något speciellt, ta en afterwork med kollegor, eller inled helgen på bästa sätt med familjen. Ett vardagsrum för alla, vare sig du är på resande fot eller är bosatt i staden. Låt din sociala sida få komma fram på bästa sätt i sällskap av god mat och dryck – mitt i centrala Kristianstad.

Sommarens innergård

Under de varmare månaderna på året öppnar innergården där du välkomnas av en ljus och behaglig miljö som tar dig till Medelhavet. Njut av en meny full av favoriter från hotellbarer och lounger världen över, i kombination av skön musik och levande stämning. På innergården får du garanterat en härlig upplevelse under stjärnorna.

Hamburgare och pommes frites på restaurang The Social Bar & Bistro.Bordsservering i restaurangen på Quality Hotel Grand, Kristianstad.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Lördag

  18:00 - 22:00

 • Söndag

Kontakt

 • locationPinAdress
  V. Storgatan 13, 291 21 Kristianstad
 • contactPhoneTelefon
  0044-284817
 • emailContactE-post
  kristianstad@socialbarbistro.se