Medlemskap
Pommes frites och schnitzel på restaurang The Social Bar & Bistro.

Utforska det kulinariska utbudet i Linköping

Om du planerar en tripp till Linköping har du mängder av matställen att välja bland som är värda ett besök. Linköpings kulinariska utbud har influenser från hela världen, samtidigt som invånarna är väldigt stolta över den klassiska Östgötamaten.

Att äta och dricka i centrala Linköping

För dig som bor eller bokat ett boende centralt i Linköping finns det mängder av välrenommerade matställen och barer inom gångavstånd. Du kan till exempel välja fine dining, asiatisk hetta, spännande tapas med inspiration från Medelhavet eller en köttbit på en avslappnad bistro. Nedan hittar du en lista med våra restauranger i staden.

Upptäck pärlorna i utkanten av stan

I utkanten av centrum ligger Gamla Linköping, ett friluftsmuseum som skapades för att bevara minnena av svunna tider. I dessa äldre byggnader som under 1900-talets rivningsvåg fick chans till nytt liv kan du avnjuta allt från våfflor till räksmörgåsar, köttbullar och klassisk svensk fika. Om du lockas av det svenska köket rekommenderar vi The Box Restaurant, njut av klassiska rätter från Sverige med en internationell twist.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka