Medlemskap
Inomhuspool på spahotell Quality Hotel The Box i Linköping.

Härliga spaupplevelser i Linköping

Linköping är en stad som erbjuder spännande besöksmål och sevärdheter på bekvämt avstånd. Ta en tur i Gamla Stan eller besök någon av alla restauranger. Eller varför inte spendera dagen på ett härligt spa? Här finns det nämligen många härliga spaanläggningar som får både kropp och själ att jubla.

Pool och bastu mitt i stan

Poolhäng, basturitual eller en välgörande behandling för ansiktet? Oavsett vilken avkopplande spaupplevelse du är ute efter kommer du att hitta den i Linköping. Att besöka ett spahotell eller boka in ett dagspa är en utmärkt idé för paret, vännerna eller kollegorna som vill unna sig det där lilla extra. Perfekt för att varva ner efter en dags upptäckande eller för att ladda upp inför kvällens bravader!

Avsluta med en god natts sömn på hotell

Du som vill njuta av spakänslan till fullo kan till exempel spana in The WellboxQuality Hotel™ The Box i Linköping. Där hittar du utomhuspool, jacuzzi, ångbastu och torrbastu utspridda på en 600 kvadratmeter stor modern spaanläggning där alla dina sinnen stor i fokus. Boka några nätter på hotellet och gör din vistelse i Linköping till något alldeles extra! Inget slår att krypa ner i en skön hotellsäng efter några timmar på spa och sedan kliva upp till en dignande frukostbuffé dagen efter.

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka