MedlemskapMina bokningarKundservice
Social atmosfär på bar The Terrace i centrala Malmö.

The Terrace – en unik takterrass mitt i Malmö

The Terrace är en levande takterrass mitt i centrala Malmö som erbjuder spritziga cocktails, kall öl och mindre rätter direkt från grillen. Det är en pulserande plats som transporterar dig till downtown Miami under sommarmånaderna.

En grön oas under Malmös himmel

The Terrace är byggd på det lägsta tornet av byggnaden till Clarion Hotel® Malmö Live med en härlig utsikt över kanalen och citykärnan. Terrassen har en grönskande atmosfär som passar både en afterwork, ett födelsedagsfirande eller häng med familj. Den gröna oas som The Terrace erbjuder håller öppet under årets varma månader. Här kan du förvänta dig skön musik, urban garden-känsla och härligt häng.

Pizzaugn på The Terrace 2023

The Terrace erbjuder ett smakrikt utbud av både goda drinkar och mindre rätter. Vem vill inte stilla hungern med en rykande pizza på en takterrass med utsikt över Malmös takåsar? Sandra Mastio ser till att du kan göra precis det när du besöker The Terrace i sommar. Från och med 2023 gör pizzarestaurangen MASTIO en takeover på terrassen och gör upplevelsen än mer speciell – detta vill du inte missa!

Fest på bar The Terrace i centrala Malmö med fin utsikt.Drinkar på social bar The Terrace i centrala Malmö.Musikevent på bar The Terrace i centrala Malmö.Mat på bar The Terrace i centrala Malmö.

The Terrace

Malmö

Meny

Öppettider

Middag

Måndag - Söndag: 17:00 - 22:00

Adress

Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö

Kontakt

E-post: book@clarionlive.se