Medlemskap
Ost, Vin, Glas

Restauranger och barer i vackra Skövde

Välkommen till Skövde, här har du både nära till naturen och stadskärnans alla restauranger och barer. Det är en stad med många evenemang, och inte minst den årliga matfestivalen som fyller hela stan i slutet av augusti varje år.

En händelserik stad

Mellan Sveriges två största sjöar, Vänern och Vättern, hittar du natursköna Skövde. Här finns det gott om lokala matproducenter och det är också en stad som är berikad med restauranger och barer från världens alla hörn. The Social Bar & Bistro på Quality Hotel™ Prisma är en av många restauranger där ni kan njuta av en middag tillsammans. Det finns mycket att prova och det är också en stad fylld med ett flertal evenemang varje år som består av glädjefyllda matupplevelser.

Matfestivalen i Skövde

Sista helgen i augusti varje år ligger mat lite extra varmt om hjärtat för Skövdeborna och dess besökare. Kärleken till mat ligger i fokus och det är dags för den årliga matfestivalen. Stans restauranger, lokala matproducenter och kockar tävlar om vem som gör den bästa maträtten, där festivalbesökarna får provsmaka och avgöra vinnaren. Det är en helg fylld med glädje, mat och musik, och är det någon gång du ska besöka Skövde är det under just denna helg.

Skövde

Restauranger och barer

UTVALDA UPPLEVELSER

Mer att upptäcka

Upptäck
Hotell
Restaurang
Konferens