Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Skövde

Välkommen till Västgötaslätten och härliga Skövde. Staden ligger centralt mellan Sveriges största sjöar Vänern och Vättern och bjuder på en levande stadskärna, storslagen natur och högklassigt boende.

Anrikt och centralt boende nära shopping och nöje

Skövde är en stad som erbjuder såväl storslagna naturupplevelser som en stadskärna med puls, kultur, shopping och kvalitetshotell. På Clarion Collection Hotel Majoren bor du i en anrik miljö, delvist inhyst i en villa från förra sekelskiftet. På hotellet på Trädgårdsgatan 5 bor du mitt i centrala Skövde och har närhet till buss- och järnvägsstationen. Stadens shoppingutbud, med bland annat köpcentrumet Commerce, ligger dessutom inom behagligt avstånd. Quality Hotel Prisma är ett modernt konferens- och familjehotell, centralt beläget vid Boulognerparken. Restauranger, kultur och Skövde Resecentrum ligger allt inom gångavstånd. Från stadens centrum har du ungefär 14 mil till Göteborg Landvetter Airport och 8 mil till Jönköping Airport.

Avkoppling och träning

Vill du koppla av eller träna finns det goda möjligheter till det i Skövde. På Quality Hotel Prisma kan du njuta såväl i den kostnadsfria bastun eller i något av de fina promenad- och löpspår som finns i närheten. Nära våra hotell hittar du Arena Skövde som har allt från bowlinghallar till Sveriges bästa äventyrsbad. I Skövde finns också en levande golfkultur – Skövde Golfklubb och Billingens Golfklubb är två närliggande golfbanor dit det erbjuds speciella golfpaket. 

Puls eller avkoppling – Skövde har både och!

I den moderna spelstaden Skövde finns det mycket att se och göra. Nordens största bevarade guldskatt, Timboholmsskatten, hittades strax utanför staden 1904. Idag finns en kopia av skatten att se på Skövde stadsmuseum.Hertig Johans Torg i centrala Skövde kan du se det gamla rådhuset, Sankta Helena kyrka och Livets brunn. Här finns också flera goda restauranger och barer. I Skövde finns också berget Billingen med Vallebygden som bjuder på storslagna naturupplevelser året om. Passa på att ta en tur till Hornborgarsjön, en av Europas viktigaste fågelsjöar som ligger ungefär 40 minuter bort med bil. Skara Sommarland, Skandinaviens största vattenpark, är också mycket populärt bland barnfamiljer. Staden har också ett stort utbud av konserter, teateruppsättningar, opera och idrottsevenemang – oavsett smak, ålder och budget finns det något att göra i Skövde för dig. 

Konferens, möten och lokaler i Skövde

Vill du veta mer om våra konferens- och möteslokaler i Skövde? Du hittar vårt utbud här.

Närliggande destinationer

Jönköping
Trollhättan
Vänersborg

 

Läs mindre
6 hotell i Skövde

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.