MedlemskapMina bokningarKundservice
Inomhuspool på Strömstad Spa & Resort.

Spa i Strömstad med utsikt över havet

Boka nu

Strömstad Spa & Resorts läge vid havet fyller både kropp och sinne med lugn och harmoni. Blicka ut över havet samtidigt som du låter kroppen värmas upp av det varma vattnet i poolen eller känn hur musklerna slappnar av under en skön aromaterapibehandling. Vardagslyx när det är som bäst!

Ett stort utbud av Decléorbehandlingar

Strömstad Spa & Resort hittar du Decléor Aroma Spa i en vacker och inbjudande miljö. Detta är Decléors Flagship Spa och de kan därför locka med Nordeuropas största utbud av just Decléorbehandlingar. De specialiserar sig på aromaterapi och har totalt välbefinnande och optimala resultat som främsta fokus. En skön sparitual med ljuvliga dofter och naturens finaste ingredienser är en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!

Pool inomhus och utomhus

Spaanläggningen sträcker sig över en generös yta på 2000 kvadratmeter. Här kan du uppleva uppfriskande kontraster mellan kallt och varmt, ute och inne, i en saltvattensbassäng, utomhusjacuzzi, bastu och snötunna. Utöver spat har du även möjlighet till träning då det ingår fri tillgång till gym och gruppträningspass i din spaentré. Där kan du göra av med lite energi innan du kopplar av i spat eller ladda upp inför en dag av upplevelser i Strömstad!

Utsikt från poolen på Strömstad Spa & Resort.Spa utomhus at Strömstad Spa & Resort.Inomhuspool på Strömstad Spa & Resort.

Strömstad Spa & Resort

Strömstad

Öppettider

Måndag - Söndag: 07:00 - 21:00

Adress

Kebalvägen 229, 452 40 Strömstad

Kontakt

E-post: spa@stromstadspa.se
Boka nu